•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Mi smo prijatelji sa povlasticama"

Zvezda svetskog jet-seta, poznata plavuša Pamela Anderson ne krije da se opet pomirila sa svojim bivšim suprugom Rickom Salomonom za kojeg se udala u oktobru 2007. godine, ali i rastala nakon samo dva meseca.

Glumica je potvrdila glasine o pomirenju sa bivšim mužem i to u televizijskom show programu Ellen Degeneres, rekavši da joj je Rick Salomona (45) najbolji prijatelj.

"Mi smo najbolji prijatelji sa povlasticama, i u ovom trenutku ne želim da viđam nikoga osim njega. Jako sam srećna. Rick je divan čovek", rekla je Pamela.

Pamela i Rick su se venčali pre šest godina u Las Vegasu, ali je Pamela posle samo dva meseca tražila da se taj brak poništi.

Bivšu zvezdu popularne serije "Čuvari plaže" su nedavno fotografisali u toplesu na plaži u Francuskoj dok se odmarala sa svojim "prijateljem" Rickom što je Ellen svakako iskoristila pitavši je:

"Da li ste ti i Rick bila na nudističkoj plaži u Francuskoj", a Pamela je kroz osmeh odgovorila da plaža nije bila nudistička, ali da je znala da je snimaju skinula bi i donji doo kostima.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...