•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Far Country (1954)

Sa James Stewartom, Ruth Roman i Corinne Calvet u glavnim ulogama film The Far Country je vestern iz 1954 reditelja Anthony Manna.

Vestern iz 1954. godine koji je i sada jednako dobro prihvaćen, kao i dana kada je prvi put pušten u bioskope. Reditelj Enotni Men iza sebe je ostavio 42 filmska naslova, a ”Daleka zemlja” je svakako jedan od zapaženijih.

U vreme zlatne groznice 1896. godine svi će okušati svoju šansu i probati da se obogate. Džef Vebster ovo vreme koristi kako bi prodavao stoku ljudima koji odlaze u potragu za zlatom. Iz ovog razloga on kreće na put iz Vajominga u Sijetl. Nakon toga se ukrcava i na brod kako bi doputovao do Skagvaja, a potom kreće i ka gradu Doson.

Iako na poslednju destinaciju stiže uz dosta zakašnjenja, on se sreće sa partnerom Benom Tatumom, pa i sam neplanirano ulazi u posao sa zlatom. U isto vreme, zgodni, ali vrlo antipatični Džef uživaće u pažnji dveju žena. Sudbine će se preklopiti, a krajnji rezultat biće sasvim neočekivan.

Uzbudljivu priču savršeno je izneo i poznati glumac Džejms Stjuart, koji je svojom pojavom i talentom upotpunio čitavo delo.

Žanr:drama, romansa, western
Godina:1954
Reziser: Anthony Mann
Scenario:Borden Chase
Uloge: James Stewart, Ruth Roman, Corinne Calvet
Studio: Universal International Pictures (UI)
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:97 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...