•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

To Wong Foo Thanks for Everything, Julie Newmar (1995)

Odlična komedija koja vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnim. Sa odličnom glumačkom ekipom predvođenom Patrick Swayzeom, film je osvojio dve nominacije za Zlatni globus.

Patrik Svejzi je Vida Boim, dugogodišnja kraljica transvestita. Sa svojom kompanjonkom Noksimom Džekson, Vida dobija nagradu za jedan svoj nastup − plaćeni put do Holivuda.
Ali kada se Gospođica Či Či Rodrigez rastuži zato što je izgubila na takmičenju, sažaljiva Vida unovčava avionske karte i tri drugarice kreću na put kolima.
Ove tri neobične 'dame' u žutom kadilaku prvo sreću šerifa Dolarda, koji ih zaustavlja zbog manjeg saobraćajnog prekršaja.
On pokušava da zavede Vidu, ali ga ona nokautira i zajedno za drugaricama pobegne.
Kasnije, zbog problema sa kolima, njih tri su primorane da se zaustave u malom gradiću u Nebraski. Iznajmivši sobu u hotelu, one će uneti živosti u tradicionalni festival jagoda koji je u toku...

Žanr:komedija
Godina:1995
Reziser:Beeban Kidron
Scenario: Douglas Carter Beane
Uloge:Wesley Snipes, Patrick Swayze, John Leguizamo
Uzrast:PG-13
Studio:Universal Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:109 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....