•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Michael Bay u planu ima snimanje horora

Kako je za medije otkrio sam reditelj Michael Bay, on ima želju da snimi horor film i to u vlastitoj produkciji.

Inače, tvorac "Transformersa", skoro je za medije pričao o svojoj simpatiji prema žanru strave i užasa. Njegova kompanija Platinum Dunes, producirala je nekoliko remejka poznatih horrora među kojima su “Friday the 13th” i “Texas Chainsaw Massacre”.

“Imam fantaziju koju ću verojatno pretvoriti u stvarnost” - odlučno je izjavio. Takođe je ispričao kako su mu omiljeni filmovi iz horror žanra svakako kultni "The Exorcist" Williama Friedkina i "The Shining" Stanleyja Kubricka.

“To su filmovi koji jednostavno prolaze test vremena, a inače, horor koji nameravam da snimim, sam ću finansirati i producirati” - potvrdio je.

Podsetimo, posljednje što smo imali prilike gledati od Bayja je krimi komedija "Pain & Gain", a redatelj trenutno radi na "Transformers: Age of Extinction".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...