•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The SpongeBob SquarePants Movie (2004)

Sunđer glupavog osmeha na nogama vodi svog najboljeg drugara ljubičastu morsku zvezdu u opasnu potragu za krunom Kralja Neptuna, pre no besni kralj pretvori Sunđerbobovog šefa gospodina Krabu u paštetu. To je maslo pokvarenog prevaranta iz mulja po imenu Plankton, koji je ljubomoran na 'krabine kolačiće' gospodina Krabe - to je vrsta podmorskog Big Maca koji se bolje prodaje njegovog od bućkuriša spremljenog od morskih trava.

Cela priča deluje uvrnuto kao neki san dizajniran da natera odrasle da se pokore deci, dok ovi ozareni potomci ne zakorače u stvarni svet vičući "Hoću još!" Uglavnom Sunđerbob Kockalone se zadovoljava time da gazi starim kolosekom kojim je prošao i crtani film, iako bučna anarhija može da deluje kao dobra ideja, ovo nije film koji biste dva puta gledali. Mada, možda se mladi članovi porodice neće složiti sa ovim zaključkom.

Žanr:animacija, komedija, porodični
Godina:2004
Reziser:Stephen Hillenburg, Mark Osborne
Producent:Albie Hecht, Stephen Hillenburg, Julia Pistor
Scenario:Stephen Hillenburg, Derek Drymon
Uloge:Jeffrey Tambor, Rodger Bumpass, Carolyn Lawrence
Uzrast:PG
Award:1 nagrada i 9 nominacija
Studio:Nickelodeon Movies, Paramount Pictures, United Plankton Pictures
Zemlja:United States
Website:www.spongebobmovie.com
Jezik:Engleski
Trajanje:87 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...