•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Alain Delon podržava ekstremne desničare

Francuski glumac Alain Delon izjavio je kako podržava Stranku narodnog fronta, ekstremne desničare poznate po mržnji prema strancima, javio je dopisnik Anadolu Agency (AA).

U razgovoru za švajcarske novine "Le Matin", Delon je kazao kako su "stranke poput ove Narodnog fronta pokazale su da su sposobne da reči pretvore u dela".

Delon je podsetio da je osnivač stranke Jean Marie Le Pen, ovu stranku kasnije prepustio svojoj ćerki Marine Le Pen, koja se godinama borila sama za očuvanje stranke.

"Oni više nisu samo ekstremna desničarska stranka, oni uživaju snažnu podršku Francuza", kazao je Delon.

Delon je ranije podržavao i političara desnog centra Jacquesa Chiraca, kao i Nicolasa Sarkozya. Prema poslednjim ispitivanjima javnog mnjenja, podrška ekstremno desničarskim strankama u Francuskoj porasla je za 16 posto.

Website:source.ba
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....