•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ekipa "Veselih sedamdesetih" na okupu: Voleli bi sve opet

Glumac Deni Mesterson, poznatiji kao Stiv iz serije “Vesele sedamdesete”, objavio je na Instagramu fotografiju na kojoj se vidi da je ekipa ove kultne komedije ponovo na okupu.

To je bilo dovoljno da pokrene nadu fanova širom sveta, da će se snimiti nove epizode koje će ponovo pratiti Erika i njegovo društvo, a Mila Kunis, koja je u “Veselim sedamdesetim” počela svoju karijeru, izjavila je početkom godine da bi volela da se ponovo pokrene taj projekat.

"I više sam nego raspoložena za to. Govorila sam i ranije da bih volela da to uradimo. Zašto da ne? Volim tu seriju", kazala je za “E!News Magazin”, tridesetogodišnja glumica. "Projekat je trajao osam godina, koje se mogu uvrstiti u neverovatan period mog života", dodala je ona.

Na slici se pored Mestersona i nje, nalazi i njen verenik Ešton Kučer, Laura Prepon, Tofer Grejs i Vilmer Valderama. Ekipa “Veselih sedamdesetih” uslikana je u Los Anđelesu pre nekoliko dana, a kako je Mesterson objasnio u pitanju je tradicionalno okupljanje.

"S vremena na vreme, prijatelji se okupe na partiju pevanja pesama", napisao je on uz sliku.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....