•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Vilin grad & Prolog.rs

Vitez je u avanturi svog života: samo što se ispunio njegov san da osvoji veliki turnir, lažno je optužen za krađu. Lišen viteške časti i dvora, on pokušava da se iskupi i povrati srce svoje devojke. Može li pobediti zlog princa i sačuvati svoje carstvo?
„Vitez Rasti 3D“ je zanimljiva kombinacija srednjeg veka, priče o recikliranju i neobičnih likova. Uz mnogo humora bavi se temama kao što su prijateljstvo i hrabrost.

Dosađujući se, gospodin Mesec na repu zvezde padalice stiže na planetu Zemlju. Uživao je u istraživanju nove planete, stvorenjima, čudima i mestima na njoj. Ali, nije sve baš sjajno – njegovo odsustvo sa neba je uzrokovalo da nijedno dete na svetu ne može da zaspi. Pošto ga je predsednik pronašao, udružuju se i smišljaju plan da gospodina Meseca vrate na nebo.
„Gospodin Mesec“ obišao je veliki broj svetskih filmskih festivala posvećenih kinematografiji za decu, i osvojio brojne nagrade. Ovaj film je visokobudžetna fantazija za decu u stilu kultnih filmova za odrasle – „Edvarda Makazorukog“, „Panovog lavirinta“ i ostvarenja Terija Gilijama.

U saradnji sa bioskopom "Vilin grad" obezbedili smo Vam po dve karate za filmove Vitez Rasti 3D (15.10. - 17:00h) i Gospodin Mesec (15.10. - 13:30h).

Prijave za učešće u nagradnoj igri se vrše na Facebook stranici Prolog-a. Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da šerujete sliku nagradne igre na Vašoj stranici, da ostavite najmanje tri komentara na neke od članaka koje smo objavili na Facebooku i da u komentaru ostavite naziv Vašeg omiljenog animiranog filma.

Za sva dodatna pitanja možete nam pisati na email info@prolog.rs. Imena dobitnika koje ćemo izvući slučajnim uzorkom objavićemo na našoj FaceBook stranici (učesnici koji na Facebook-u nemaju na svojim nalozima tačno ime i prezime neka ostave i to u komentaru kako bi ušli u konkurenciju za nagrade) u ponedeljak.

Diskutuje sa nama o filmovima i na našem forumu.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...