•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

El cuerpo (2012) - uskoro

Noćnog čuvara jedne mrtvačnice udara automobil, nakon što je u panici pobegao sa svog radnog mesta. Kada policija počne da istražuje slučaj otkrivaju da iz mrtvačnice nedostaje telo nedavno preminule žene. Bez ikakvih tragova koje bi mogle da bace svetlo na ovaj čudan događaj, inspektor Haime Penja se obraća Aleksu Uljoi, udovcu preminule žene, za pomoć. Zajedno, tokom jedne napete noći, će pokušati da otkriju istinu o misterioznom uzrocima smrti žene i nestanka njenog tela.

Telo je psihološki triler sa primesama horora. Film počinje sa velikim propitivanjem pitanjima na koje je nemoguće naći odgovore i koji nas vode u natprirodni svet. Ali nas, malo po malo, vraća iz tog natprirodnog u svet sasvim običnih činjenica, svet potpuno racionalan i opsesivan, i koji će nam razjasniti dve najveće teme ovog filma: krivicu i osvetu.

Prema rečima autora, ovo je svojevrstan silazak u čistilište, gde žive naši gresi i odraz naših grešnih duša u ogledalu...

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...