•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Odricanje i gladovanje njihova su svakodnevnica - Evo šta (ne)jedu!

Sigurno ste se puno puta divili savršenom izgledu i telu poznatih zvezda. Međutim, jeste li ikada promislili koliko odricanja, vežbanja, ali i gladovanja stoji iza njihovog savršenstva?!

Donosimo vam popis najbizarnijih zvjezdanih dijeta kojima Jennifer Lopez, Jennifer Aniston, Jessica Alba, Heidi Klum, Elle Macpherson, ali i mnoge druge održavaju svoj izgled.

Latino diva Jennifer Lopez nedavno je oduševila svojim nastupom u showu Britain's Got Talent, a za njega se pripremala dijetom '5:2'. Naime, dijeta se sastoji u tome da se prvih pet dana u nedelji jede zdrava hrana u normalnim količinama, a preostala dva dana se unosi samo 500 kalorija.

'Cut the C.R.A.P.' proverena je formula kojom Elle Macpherson neguje svoj izgled. Lepa manekenka sledi pravila svog ličnog trenera koji joj je 'zabranio' konzumiranje kofeina, rafinirane hrane, alkohola, veštačkih šećera i obrađene hrane.

Sećate se spektakularnog povratka Heidi Klum na modnu pistu nedugo nakon porođaja!? Za njega je zaslužan njen lični trener David Kirsch i njegov program prehrane. Naime, omiljeni Viktorijin anđeo doručkovao je shake, ručao pileću supu, povrće i salatu, a večerao ćuretinu s čilijem. Bezmasna ćuretina omiljena je namirnica lepotica koje broje kalorije, a chili pospešuje sagorevanje kalorija.

Nije tajna da Victoria Beckham pazi na prehranu ne bi li izbegla nakupljanje suvišnih kilograma, ali svi se pitaju kako je nakon 4 porođaja uspela zadržati vitku liniju. Nedavno je na svom Twitter profilu otkrila obožavateljima da se njena dijeta bazira na izbegavanju namirnica koje izazivaju kiselost u organizmu - poput mleka, žitarica ili piletine.

Trenerica koji je u top formu dovela mnoge poznate osobe, Ramona Braganza, sarađuje sa Jessicom Albom još otkada je bila tinejdžerica. Uspešna trenerica sve svoje klijente vodi formulom '3-2-1'. Tako se i Jessicina prehrana svodi se na jednostavno pravilo: 3 obroka, 2 međuobroka i minimalno 1 litra vode dnevno.

Kada 44-godišnjakinja oduševi scenom striptiza u filmu, znate da brigu o svom telu nije prepustila slučaju.

Atraktivna Jennifer Aniston je za potrebe snimanja američke komedije 'We Are The Millers' bila na rigoroznoj dijeti koja je uključivala zeleno povrće, proteine i kelj. Naravno, u umerenim količinama.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....