•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Isusovo uskrsnuće postaje hollywoodski triler

Kevin Reynolds, redatelj filma Vodeni svet i vrlo uspešne mini serije Hatfieldovi i McCoyevi sprema se napraviti triler o Isusovom uskrsnuću, prenosi The Guardian. Iz LD Entertainmenta film je opisan kao "Gladijator sa dozom misterije, svevremeni film koji objašnjava kako je došlo do prvog Uskrsa".

Resurrection donosi priču o prvih četrdeset dana nakon Isusuovog uskrsnuća i to iz perspektive agnostičnog rimskog centuriona kojeg je Pontije Pilat zadužio da istraži glasine o jevrejskom Mesiji koji je ustao od mrtvih i da pronađe nestalo telo Isusa iz Nazareta.

Cela priča se događa u pozadini nadolazećeg ustanka u Jerusalimu, a centurion se nalazi i sa apostolima pa sa drugim istorijskim i biblijskim ličnostima što uvelike utiče na njegova verovanja.

Za produkciju filma zadužen je Patrick Aiello, dok scenario potpisuje njegov brat Paul Aiello, a radio ga je u saradnji sa Karen Janszen i Reynoldsom. Iako nije službeno potvrđeno, za datum izlaska se cilja april 2015., taman negde oko Uskrsa.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...