•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Disney snima film o Cruelli de Vil

Filmski studio Disney trenutno je u razvojnom procesu oko snimanja filma o zlobnici Cruelli de Vil. Tako bi ekscentrična Cruella, inače ljubiteljica životinjskog krzna, lik iz filma "101 dalmatiner", koja je želela od njihovog krzna dizajnirati ekstravagantan odevni predmet, dobiti svoje novo filmsko ostvarenje.

Aline Brosh McKenna, scenaristica nadolazećeg filma "Cinderella" pozvana je da se pridruži na projektu "Cruella" dok je za producenta postavljen Joe Roth, poznat po radu na "Alice in Wonderlanda "Tima Burtona, "Oz the Great and Powerful" i nadolazećem "Maleficent".

Podsetimo kako je glumica Glenn Close savršeno glumila Cruellu u filmskoj verziji "101 dalmatinac" 1996. godine, a potom i u nastavku "102 dalmatinca" 2000. godine. Lik Cruelle prvobitno se spominjao u romanu "101 dalmatinac" autorke Dodie Smith 1956. godine prema kojem je Disney 1961. snimio animirani film. Još uvek nije poznato ko će glumiti slavnu zlobnicu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...