•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Kupina & Prolog.rs

Verujući da je prevaren, Riči (Džastin Timberlejk) odlazi u Kosta Riku da se suoči sa onlajn kockarskim tajkunom Ajvanom Blokom (Ben Aflek). Riči je zaslepljen Blokovim obećanjem velikog bogatstva sve dok ne sazna uznemirujuću istinu o svom dobročinitelju. Kada FBI pokuša da primora Ričija da im pomogne u hvatanju Bloka, on je suočen sa najvećom kockom do sad: pokušaju da nadmudri dve sile koje su se okomile na njega.

Film je baziran na istinitom događaju. Reč je o zastašujućoj priči o renomiranim, paranormalnim istražiteljima Ed i Loren Varen koji su pozvani da pomognu porodici koja je terorisana od strane duhova, na izolovanoj farmi. Primorani da se suprotstave moćnim demonima, Varenovi se suočavaju sa najzastrašujućim slučajem u njihovom životu.

U saradnji sa Kupina bioskopom obezbedili smo Vam po dve karte za nedelju filmove Rizična igra (21:00) i Prizivanje zla (22:30).

Prijave za učešće u nagradnoj igri se vrše na Facebook stranici Prolog-a. Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da šerujete sliku nagradne igre na Vašoj stranici, da pozovete prijatelje da lajkuju našu Facebook stranicu i da u komentaru ostavite naziv Vašeg omiljenog akcionog ili horor filma.

Za sva dodatna pitanja možete nam pisati na email info@prolog.rs. Imena dobitnika koje ćemo izvući slučajnim uzorkom objavićemo na našoj FaceBook stranici (učesnici koji na Facebook-u nemaju na svojim nalozima tačno ime i prezime neka ostave i to u komentaru kako bi ušli u konkurenciju za nagrade) u toku večeri.

Diskutuje sa nama o filmovima i na našem forumu.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...