•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bellucci skakala sa vodopada Koćuša, meštani je počastili uštipcima

Reditelj Emir Kusturica danas je, nakon kraće pauze, nastavio snimanje svog novog filma "Na mlečnom putu" na vodopadu Koćuša u Veljacima kod Ljubuškog, javio je dopisnik Srne.

Pre desetak dana, Kusturica je sa svojom filmskom ekipom snimao na vodopadu Kravice kod Ljubuškog, a zatim u Hutovom blatu kod Čapljine. Tada su snimanje otežavale vremenske neprilike, ali, ipak, sve ide po planu.

Prošle sedmice snimalo se na lokacijama u Ljubinju, a nakon zapadne Hercegovine snimanje bi trebalo da bude nastavljeno u istočnoj Hercegovini.

Scenario je i ovaj put zahtevao plivanje u hladnoj reci, a glavni junaci Kusturica i Monica Bellucci morali su, bežeći od svojih progonitelja, skočiti sa vodopada.

Skok u hladnu reku nije bio ugodan, a scena se ponavljala dva puta. Za svaki slučaj, na filmskom setu su bili i "dubleri" glavnih glumaca pa je snimljen i njihov skok.

Kusturičina filmska ekipa sa oduševljenjem je dočekana u Veljacima. Meštani, pogotovo oni mlađi, družili su se sa ekipom, pa je snimanje proteklo u opuštenoj atmosferi.

Kao pravi domaćini, Veljačani su svoje goste počastili domaćom hranom, a za Kusturicu i Monicu posebno su se pekli i uštipci.

Snimanje filma trebalo bi da bude završeno do početka decembra, a planirano je da premijerno bude prikazan u Kanu, u maju 2014.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu