•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

S. O. S. - Spasite naše duše (2007)

S. O. S. - Spasite naše duše je srpski film iz 2007. godine. Režirao ga je Slobodan Šijan, a scenario je pisao Milos M. Radović.

Radnja ovog filma može se posmatrati na dva nivoa. Prvi je univerzalan i bavi se psihološkom temom nadmetanja u maloj grupi, potrebom za isticanjem i pobedom, koja u životu obično ne zavisi od istinskih vrlina pobednika, tako da je rezultat često tragikomičan. Priča govori o izboru za najplemenitije delo godine. Izabrani učesnici stižu u motel na granici Hrvatske i Srbije kako bi se pripremili za poslednji čin takmičenja i odluku žirija. Sedam takmičara ima prilično uske poglede na svet. Čak i kada veliki događaji, kao što su etnički sukobi u tom delu Balkana, počnu da uzburkavaju javnost čitavog poluostrva, takmičari traže da se takmičenje nastavi i da se izabere heroj nad herojima, iako je i sama ideja nadmetanja postala anahrona pod pritiskom tekućih zbivanja.

Žanr:komedija, drama
Godina:2007
Reziser:Slobodan Sijan
Scenario:Milos Radović
Uloge: Lazar Ristovski, Neda Arnerić, Vuk Kostić
Studio: Culi
Zemlja:Serbia
Jezik:Srpski
Trajanje:111 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...