•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

9 mois ferme (2013) - uskoro

Trudnoća je često prijatno iznenađenje koje razveseli celu porodicu, krenuvši od budućih roditelja, preko budućih deka i baka, pa do budućih teta i stričeva. Ali trudnoća ponekad može biti i neugodno iznenađenje i čak upropastiti živote. A zamislite tek neugodno iznenađenje kada saznate da ste trudni, a da uopšte ne znate kako, i da je otac deteta tamo neki sitni kriminalac!

Upravo to se dogodi junakinji ove francuske komedije, uglednoj sudiji striktnih moralnih načela koja jednog dana sazna da je trudna. Iznenađenje bude tim veće jer ona već dugi niz godina nije bila u vezi. A kad još pri tome zahvaljujući testu očinstva sazna da je otac Bob, sitni kriminalac osuđen za pomalo bizaran napad, iznenađenje preraste u pravi šok!

Premijera je zakazana za 16. oktobar 2013. godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...