•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tanji Bošković stigao poklon od Bekima Fehmiua posle 40 godina

Glumica Tanja Bošković je na promociji knjige Bekima Fehmiua u Leskovcu doživela neverovatno iznenađenje i šok kada joj je uručen poklon koji je trebalo da dobije pre 40 godina.

Reč je o posthumnom poklonu legendarnog Fehmiua - o zlatnom privesku za lanac oko vrata, koji je Tanji predala njena kolegenica i glumčeva supruga Branka Petrić.

"Posle 40 godina, sinoć sam dobila poklon koji mi je Bekim kupio kada smo snimali film Košava, moj prvi film. Mislila sam da ću pasti od uzbuđenja. Plakala sam. To je potpuno neverovatno", priča Tanja za Blic.

Tanji je poklon uručen tokom promocije knjige „Blistavo i sjajno“, a u okviru festivala LIFFE. Tanja je kao član žirija gledala film, kada su joj rekli da hitno mora na promociju:

"Nisam znala o čemu se radi. S Brankom se u Beogradu viđam svaki dan. Ali eto, desilo se da je pre pet dana, kada su je pozvali u Leskovac, našla taj poklon koji se negde zagubio i smislila kako da me iznenadi."

Petrićeva je pak ispričala da su ona i Bekim svojim kolegama kupovali sitne poklone kada bi se završio film. Poklon za Tanju izabrao je lično Bekim, no Branki se nije baš dopao. "Razmišljali smo da ga zamenimo. Međutim, Tanja je otputovala, Bekim se uhvatio u neki drugi posao i na to se zaboravilo. Pronašla sam ga pre neki dan slučajno", ispričala je glumica Branka Petrić, koja je posle 40 godina ispunila želju svog pokojnog supruga.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...