•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Arthur and the Invisibles (Arthur et les Minimoys) (2006)

Artur je desetogodišnji dečak čija je živopisna mašta upotpunjena pričama koje mu baka čita svake noći pred spavanje. Njegovi snovi ispunjeni su prizorima afričkih plemena i neverovatnim izumima čiji se detalji nalaze u tajanstvenoj knjizi koju je njegov deka ostavio pre nego što je, pre četiri godine, misteriozno nestao.

Arturu i njegovoj porodici preti opasnost da izgube kuću zbog beskrupuloznog agenta za nekretine. Ali ako ima imalo istine u priči da je u njihovoj bašti duboko zakopano blago i da postoje mala stvorenja, nalik vilenjacima, koje njegova baka često crta, onda verovatno postoji šansa da se spase njihova kuća.

Zato Artur kreće na put da pronađe mitski svet Sedmog kraljevstva u kome žive Minimoji, a jedina pomoć su mu znaci koje je ostavio njegov deka. To je jedini način da njegova porodica zadrži svoj dom...

Žanr:animacija, avantura, porodica
Godina:2006
Reziser:Luc Besson
Scenario: Celine Garcia, Luc Besson
Uloge:Freddie Highmore, Mia Farrow, Madonna
Uzrast:PG
Award:1 osvojena
Studio: EuropaCorp
Zemlja:France
Jezik:Engleski
Trajanje:94 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...