•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Congo (1995)

Akciona avantura Congo iz 1995. godine osvojila je čak 2 prestižne nagrade, a za 11 njih je bila nominovana.
Megaloman C.E.O. šalje sina u opasni afrički Kongo u potragu za dijamatnom koji je dovoljno veliki i dovoljno čist da može da funkcioniše kao laserski komunikacioni transmiter (ili kao lasersko oružje).

Kad gubi kontakt sa sinom, on šalje sinovu nekadašnju devojku da ga pronađe. Ona je bivši CIA operativac i uz pomoć sofisticiranih spravica za traženje i nekoliko ekscentričnih likova (plaćenik, istraživač s gorilom koja govori, lik koji podseća na Indijanu Džonsa koji traga za blagom kralja Solomona...), kreće u potragu za bivšim verenikom.

Na putu otkrivaju da je najčešće ono što čovek želi najbrži put ka dnu. Scenario za film baziran je na priči Majkla Krajtona.

Žanr:akcija, avantura, misterija
Godina:1995
Reziser:Frank Marshall
Scenario: Michael Crichton
Uloge:Laura Linney, Tim Curry, Dylan Walsh
Uzrast:PG-13
Award:2 osvojene
Studio: Paramount Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:109 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...