•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Detalji muke Samanthe Geimer: Fotografisao me i silovao Polanski

“Fotografisao me Roman Polanski i silovao me” - napisala je Samantha Geimer u svoj dnevnik 1977. godine nakon što je slavni redatelj napastvovao. Geimer je tada imala 13 godina, a u svom memoaru 'Devojka: Život u senci Romana Polanskog' dala je svoj pogled na dramatične događaje zbog kojih danas 80-godišnji redatelj i dalje živi u Francuskoj.

Polanski i danas tvrdi da je tada 13-godišnja devojka pristala na seks i kako je on žrtva progona. Ali, ona u knjizi priča drugu priču. Otkrila je kako ju je Polanski fotografisao u jacuzziju pa joj rekao kako će neke fotografije biti objavljene u časopisu. Nudio joj je šampanjac i tablete, ali ona je to odbila. Na njegove dalje nagovore, pristala je uzeti kombinaciju alkohola i tableta, a potom tražila da je odvede kući.

Polanski je odbio i umesto toga je odveo u spavaću sobu. Nakon što je odbila seks, Polanski je ignorisao i silovao. Nakon toga odvezao je kući i rekao da ništa ne priča svojoj majci. Samantha je sve ispričala svom tadašnjem dečku, a Polanski njenim roditeljima pokazao fotografije koje je snimio.

Roditelji su slučajno saznali da je njihova ćerka kobne večeri i silovana. Usledilo je dramatično suđenje, koje je, kaže Samantha, više izmučilo nego samo silovanje. “Da sam mogla birati između toga da opet proživim silovanje i svedočim pred porotom, odabrala bi silovanje. Osećala se kažnjavano jer sam silovana”

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...