•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dolazi spin-off "Harryja Pottera" koji piše J. K. Rowling

Novi film unutar 'univerzuma Harry Potter' biće 'Fantastic Beasts And Where To Find Them'.

Scenario za 'Fantastic Beasts And Where To Find Them' piše sama J. K. Rowling, autorka knjiga o mladom čarobnjaku, a reč je o spin-offu, filmu o knjizi iz Hogwartsa.

Projekat producira Warner Bros., koji celu priču najavljuje kao novi serijal i franšizu, a upravo je studio ponudio Rowling rad ovom filmu.

Radnja je smeštena u svet čarobnjaka i veštica, a opisuje se kao produžetak cele priče, ne kao njen nastavak ili prethodnik.

Harry Potter je živeo u osam filmova od 2001. do 2011. godine, a cela je franšiza zaradila 7,7 milijardi dolara, što je čini najprofitabilnijom filmskom franšizom svih vremena.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu