•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

DŽOBS - premijera Dom omladina, 11. septembar u 20 h

Film o Stivu Džobsu sutra od 20h premijerno u Domu omladine Beograda.

‘Stay hungry. Stay foolish.’ Steve Jobs

Specijalno povodom ekskluzivne premijere dugo očekivanog filma „Džobs“, u holu ispred bioskopske sale Doma omladine Beograda 11. septembra u 19:30h biće otvorena izložba iz zbirke Apple muzeja firme Macola. Publika će biti u prilici da vidi neke od retkih i jedinstvenih proizvoda ove mitske kompanije i da se priseti početaka i razvoja Apple industrije. Računari koje će biti izložbeni su čuveni Apple II, Macintosh Plus, Macintosh SE30, Apple Iici, pa do Lampe, Cubea, prvog iMaca koga je Jobs napravio po povratku u Apple, G4 i G5 generacije računara.

Nakon projekcije filma biće održan razgovor, u kojem će učestvovati Milan Adamov, ambasador Srpske Apple korisničke grupe MacSerbia; Milan Nikolić, sociolog koji je kao Fulbrajtov stipendista studirao na Brandeis University u Massachusettsu i bavio se computer human interfaceom u vreme nastanka Macintosha 1984. godine i Miodrag Popović, vlasnika Macole, firme koja je Apple Solution Expert for Education, Apple Authorised Training Center, Authorised Apple Service Provider i Apple Authorised Reseller.

U susret premijeri filma „DŽOBS“, Millennium Film, Dom omladine Beograda i firma Macola organizovali su i nagradni foto konkurs „NAJ JABUKA“. Svi zainteresovani mogu da pošalju svoju fotografiju sa jabukom (pravom, nacrtanom, kakvom god...) kao glavnim motivom i svoj kontakt telefon na adresu office@domomladine.org. Glasanje traje do 11. septembra u 20h, a dobitnici nagrada biće proglašeni nakon premijere filma. Sve fotografije su objavljene u albumu na Facebook stranici Doma omladine Beograda, https://www.facebook.com/domomladinebeograd. Autor fotografije koja bude imala najviše „lajkova“ osvojiće iPad tablet, koji je obezbedila filma Macola. Za autore fotografija koji po broju „lajkova“ budu plasirani od 2. do 6. mesta kuća Millennium Film pripremila je po 5 poklon DVD diskova sa filmovima, dok će plasirani od 7. do 18. mesta od Macole dobiti originalne igrice za Apple Macintosh.

Takođe, svi postioci koji budu kupili ulaznicu za premijeru ostvaruju pravo na 10% popusta na Apple računare u Macola prodavnicama.

Premijeru filma „Džobs“ 11. septembra od 20h organizuju Dom omladine Beograda, Millennium FilmiMacola, a ulaznice po ceni od 300 dinara su u prodaji na Blagajni DOB i preko EVENTIM prodajne mreže.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu