•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"12 Years A Slave": Film kojem se predviđa osvajanje Oscara

Film "12 Years A Slave", redatelja Stevea McQueena, u kojem glume Benedict Cumberbatch, Brad Pitt i Michael Fassbender, potpuno je oduševio kritičare.

Sedam dana nakon što je premijerno prikazan na Telluride Film Festivalu, posle službene premijere u Torontu ovog petka uveče postao je glavna vest u brojnim stranim medijima, piše Index. "Moram reći da je ovaj film najemotivniji i najsnažniji film koji sam video u poslednjih 10 godina, barem", napisao je Adam B. Vary, filmski kritičar u BuzzFeedu, a on nije jedini koji je na Twitteru objavio hvalospev o novom hitu.

Već mu se predviđa i Oscar, a neki su išli toliko daleko da ga upoređuju sa "Schindlerovom listom" (Anthony Breznican, EW: "Ovo je jedan od onih filmova, poput "Schindlerove liste" zbog kojeg ćete zaista osetiti istoriju"), piše Huffington Post.

Radnja filma odvija se u SAD-u u vreme pre Građanskog rata i prati život Solomona Northupa, slobodnog crnca otetog i prodatog u roblje.

U bioskopima širom sveta film će se naći sredinom oktobra.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...