•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Redklif promoviše 3 filma

Najpoznatiji po ulozi mladog čarobnjaka Harija Potera, 24-godišnji glumac Danijel Redklif pojavio se na Filmskom festivalu u Torontu gde promoviše tri filma.

Kako prenosi AP, svaki od ovih filmova, čije su teme ubistva i homoseksualnost, jedinstven je na svoj način i mnogo je zreliji od sage o čarobnjaku.

Redklif je rekao da izbor novih uloga nema veze sa strategijom da odbaci prošlost, već ima veze sa tim da je "uhvatio šansu".

"Treba da snimaš filmove koji su bazirani na tvom instinktu. Moram da snimam filmove kakve bih želeo ja da pogledam", rekao je Redklif AP-u.

Glumac je otvoreno govorio o njegovim kriterijumima za izbor filmova kao što je novi "Horns", koji je baziran na istoimenom romanu iz 2010. godine.

On u ovom filmu igra čoveka koji je optužen za brutalno ubistvo svoje devojke.

"To nije nikakva strategija. Stvar je u scenariju koji ti je poslat. Kada sam pročitao scenario za ovaj film odmah mi se svideo", ispričao je glumac.

Redklif takođe igra i u filmu "Kill Your Darlings", u kojem tumači lik pesnika Alena Ginsberga. U filmu ima scenu seksa sa drugim muškarcem, ali kaže da nije brinuo oko negativnih reakcija fanova.

Glumac takođe igra i u romantičnoj komediji "The F Word".

"Poterova publika je odrasla sa mnom i oni žele da me vide u drugim izazovima", objasnio je Redklif.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...