•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Coach (2010)

Hugh Dancy, Jonathan Gutierrez i Liane Balaban glavni su glumci u romantičnoj komediji iz 2010. godine.

Kada je reč o motivaciji, ona Niku nedostaje do bola. Zadovoljavajući se time da život prolazi pored njega dok se smuca sa prijateljima, Nik se bori da pronađe svoj put kada svi koje poznaje nestanu iz njegovog života.

Jedva da išta zna o trenerskom pozivu, ali kada mu se ukaže prilika sa lokalnim omladinskim timom, on reši da je prihvati. Nakon što se sprijatelji sa jednim od štićenika, ostareli šmeker se zaljubljuje u lepu i mladu doktorku Gabrijel, koja nema mnogo strpljenja za njegov neodgovorni način života.

Neće proći mnogo pre nego što stvari ipak krenu nabolje za Nika, ali kada se pojavi njegova bivša, moleći ga za oproštaj, sve naizgled počinje da se ruši.

Ako Nik samo uspe da nađe način da pokaže Gabrijel da se zaista promenio, možda i ona shvati da je on plen koji je ipak vredan ulova.

Žanr:komedija, romansa, sport
Godina:2010
Reziser: Will Frears
Scenario: Will Frears
Uloge:Hugh Dancy, Jonathan Gutierrez, Liane Balaban
Uzrast:PG-13
Studio: Cold Fusion Media Group
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...