•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Roger Dodger (2002)

Roger Dodger je odlična komedija koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Film je osvojio čak 14 prestižnih nagrada.

Rodžer je arogantan urbani mladic, ubeđen da je ovladao tehnikom zavođenja žena.

Dok 16-ogodišnji rođak, Nik, ne dođe u posetu i testira njegove strategije. Rečiti Dodžer Svanson, koga majstorski igra Kembel Skot, je uspešan marketing menadžer koji provodi menhetenske noći po žurkama, kombinujući posao i zadovoljstvo.
Dobio je nadimak Vrdalama još kad je bio dete, zbog svoje sposobnosti da uvek nađe izgovor za neprijatne situacije i to je sa zadovoljstvom koristio za sve što mu nije bilo po volji.

Uživa u ulozi učitelja svom maloletnom gostu, podržavajuci ga da puši, pije ili laže ukoliko je to potrebno da bi fascinirao žene.

Žanr:komedija, drama
Godina:2002
Reziser: Dylan Kidd
Scenario: Dylan Kidd
Uloge:Campbell Scott, Jesse Eisenberg, Isabella Rossellini
Uzrast:R
Award:14 osvojenih
Studio: Holedigger Films
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:106 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...