•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film "One Direction: This Is Us" u bioskopima od 29.08.!

Film o trenutno najpopularnijem bendu današnjice One Direction: This Is Us, naći će se od sutra, 29.08. u bioskopima.

Tuck i Menart Vas pozivaju da uz karaoke druženje i pop zvuke ovog aktuelnog benda, obeležimo početak dugoočekivanog filma, u Cinema kafeu bioskopa Kolosej (Ušće Shopping centar) od 19h do 21h!

Nakon pojedinačnog nastupa na popularnom britanskom rijalitiju “X Factor” 2010. godine, producent Sajmon Kauel okupio je Najla Horana, Zejna Malika, Liama Pejna, Harija Stajlsa i Luja Tomlinsona i stvorio bend, čija je muzika osvojila publiku, u brojnim gradovima, u svetu.

”Video sam pet solo umetnika, a to je u stvari bilo pet muzičkih zvezda. Video sam da bi jednostavno postali još jači da su u grupi,” rekao je Sajmon, producent filma “Svideo mi se svaki od njih pojedinačno, ali nešto mi je govorilo da bi mnogo bolje radili kao grupa,” rekao je on.

Film će se prikazivati sedam dana, u bioskopima u: Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu i Podgorici.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu