•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jason Segel i Cameron Diaz u vezi?

Glumica Cameron Diaz i njen kolega Jason Segel sve više vremena provode zajedno. Nedavno su viđeni na večeri potom u kupovini nakon čega su se zajedno odvezli, što je pokrenulo priče da su u vezi.

Jason i Cameron sprijateljili su se 2011. godine kada su zajedno snimili film 'Bad Teacher', ali čini se da je glumački par svoje prijateljstvo odnedavno podigao na viši nivo. Nedavno zajedno viđen na večeri, a potom tokom šopinga u Hamptonu u New Yorku.

- Večerali su zajedno na gornjem spratu restorana 'Nick and Toni's', a izgledalo je kao da su na sastanku. Zatim su kupili namirnice u obližnjoj prodavnici i odvezli se zajedno - otkrio je jedan od očevidaca.

Segel i Cameron će provoditi još više vremena zajedno jer počinju sa snimanjem filma 'Sex tape' u kome glume bračni par kojem će nestanak seks snimka doneti brojne neprijatnosti. Segel je u februaru prekinuo jednogodišnju vezu s glumicom Michelle Williams dok je Cameron poslednjih godina bila u vezi s igračem bejzbola Alexom Rodriguezom.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu