•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Barbershop (2002)

U ovoj odličnoj komediji pored poznatog repera Ice Cubea, u glavnim ulogama možete videti još i Anthony Anderson, Cedric the Entertainer, Sean Patrick Thomas...

Kelvin Palmer pokušava da se bavi produkcijom muzike, ali ima i druge, neuspešne poslovne planove kako da zaradi novac bez mnogo muke. Istovremeno vodi porodičnu brijačnicu u kojoj se šiša i brije ceo kraj.

Kelvin želi da napusti kvart u kome cvetaju kriminal i droga i odlučuje da proda radnju koja je uz sve i neprofitabilna, jer mušterije nemaju para i šišaju se "na crtu".

Pritisnut protivljenjem supruge Dženifer Kelvin provodi jedan dan u brijačnici radeći. Uskoro će shvatiti značaj radnje koju su mu deda i otac ostavili u nasleđe.

Žanr:komedija, drama
Godina:2002
Reziser:Tim Story
Scenario:Mark Brown
Uloge: Ice Cube, Anthony Anderson, Cedric the Entertainer
Uzrast:PG-13
Award:1 osvojena
Studio: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:102 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...