•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Mummy Returns (2001)

U nastavak akcije iz 1999. godine, svoje uloge su ponovili Brendan Fraser, Rachel Weisz i John Hannah, dok režiju i scenario ponovo podpisuje Stephen Sommers.

Osam godina posle avanture iz prvog dela filma, legionar Rik O'Konel oženio je Evelin Karnahan i žive u Londonu sa svojim sinom Aleksom. Jedini svedok njihove avanture je mumificirano telo Imotepa, staro 3.000 godina, izloženo u Britanskoj muzeju.

Njihov porodični mir biva narušen ponovnim buđenjem mumije u potrazi za besmrtnošću. Ali, to nije jedini problem sa kojim moraju da se izbore, jer u međuvremenu oživljava još jedna starovremska opasnost - Kralj Škorpija, moćni ratnik zaleđen u vremenu sa svojom armijom natprirodnih podanika.

Da bi spasio svoju porodicu, Rik mora da traži mitsku piramidu od zlata, suočavajući se sa mnogim opasnostima.

Žanr:akcija, avantura, fantastika
Godina:2001
Reziser:Stephen Sommers
Scenario:Stephen Sommers
Uloge:Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah
Uzrast:PG-13
Award:4 osvojene
Studio: Universal Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:130 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...