•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tron i Zaborav pa Zona Sumraka

Joseph Kosinski, reditelj naučno-fantastičnih filmova Tron i Zaborav, najverovatnije će biti i režiser najnovijeg filma iz serijala Zone Sumraka.

Za produkciju će biti zaslužni Leonardo DiCaprio i Jennifer Davisson Killoran, odnosno Appian Way Production u saradnji sa Warner Brosom.

Da se radi o ozbiljnom projektu govori činjenica da se velik broj scenarista bacio u izradu scenarija, uključujući Anthonyja Peckhama, scenariste Sherlocka Holmesa. Projekt je sada preuzeo Kosinski a najverovatnije da će biti i izmena u scenariju u letu kada počne sa snimanjem samog filma o kome se trenutno gotovo ništa precizno ne zna.

Kosinski bi trebao da radi sem najnovijeg nastavka Zone Sumraka i novi film iz Tron serijala.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu