•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Vilin grad & Prolog.rs

“Persi Džekson – more čudovišta” predstavlja nastavak avantura mladog poluboga, Posejdonovog sina, na epskom putovanju ostvarenja njegove sudbine. Svet bogova sada je na rubu propasti. Persi u društvu prijatelja kreće na put u More čudovišta kako bi pronašao mitsko Zlatno runo i spasio svet. Prolazeći kroz vode Mora čudovišta, kojih nema ni na jednoj mapi (ljudima poznatim kao Bermudski trougao), oni se bore sa zastrašujućim bićima, zombijima i vrhunskim zlom!
Film “Persi Džekson – more čudovišta” je adaptacija bestselera pisca Rika Riordana. Druga od pet knjiga u Riordanovom serijalu objavljena je 2006. godine. Autor, koji je predavao grčku mitologiju u srednjoj školi, došao je na ideju za prvu knjigu o Persiju Džeksonu nakon što je svom sinu pred spavanje čitao sage o drevnim grčkim herojima.

Od autora filmova „Madagaskar“i „Kung Fu Panda“ stiže „Turbo“ – super brza 3D komedija o običnom pužu koji se usudio da sanja velike i brze snove! Nakon neobične nesreće, Turbo dobija moć da bude super brz i njegovi snovi dobijaju novu dimenziju, dok se Turbo upušta u neverovatnu avanturu kako bi postigao naizgled nemoguće – da se trka protiv slavnog trkača Gi Ganjea. Uz pomoć svoje vešte ekipe puževa iz kraja, ovaj junak bez mnogo šansi staviće svoje srce i kućicu na crtu kako bi dokazao da nijedan san nije preveliki, i nijedan sanjar premali.

U saradnji sa bioskopom "Vilin grad" obezbedili smo Vam po dve karate za filmove Turbo 3D (20.08. - 14h) i Persi Džekson (13.08. - 22:30h).

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da na Facebook stranici postavite link sa sajta Prolog.rs koji sadrži tekst koji vam se posebno dopao i da šerujete sliku nagradne igre kod vas na zidu.

Imena dobitnika koje ćemo izvući slučajnim uzorkom objavićemo na našoj FaceBook stranici (učesnici koji na Facebook-u nemaju na svojim nalozima tačno ime i prezime neka ostave i to u komentaru kako bi ušli u konkurenciju za nagrade). Za sva dodatna pitanja možete nam pisati na email info@prolog.rs.

Diskutuje sa nama o filmovima i na našem forumu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu