•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Konačno otkrivena tajna stomaka Jennifer Aniston

Nakon niza špekulacija o trudnoći i venčanju, glumica Jennifer Aniston odlučila je javnosti pružiti pravu istinu.Tako je gostovala u australijskom showu Kylie&Jackie O i opovrgnula sve moguće tračeve.

“Ovog vikenda sam se navodno tajno udala” - našalila se Jennifer Aniston referirajući se na tračeve koje su u poslednje vreme okupirali javnost.

“Sve su to samo špekulacije. Nismo se venčali, a kada ćemo? Kad budemo imali vremena”, dodala je Jen pa se osvrnula i na špekulacije o trudnoći.

“Nisam trudna, samo sam nabacila koji kilogram. Nije mi jasno zašto mediji jednostavno ne pričekaju trenutak kada ćemo Justin i ja imati neku srećnu vest za objaviti. Ovako samo forsiraju tračeve što je užasno iscrpljujuće. Zaista ne znam ko ima volje igrati ovakve igre”, bila je iskrena 44-godišnja Aniston.

Kako piše Hot, za tračeve o trudnoći 'kriva' je haljina koju je nosila nedavno na premijeri svog novog filma, a koja je toliko pripijena da je naglasila sve njene obline, posebno stomak.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...