•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Queen Latifah priprema talk-show

Američka glumica i pevačica Queen Latifah će za svoju novu televizijsku emisiju imati pomoć svetski poznatih prijatelja, uključujući Ališu Kiz i Lenija Kravica.

Talk-show "Queen Latifah Show" bi trebalo da počne da se prikazuje 16. septembra.

Ališa Kiz je učestvovala u probnim emisijama "Queen Latifah Show", dok je Kravicova firma za dizajn bila zadužena za izgled studija.

Glumac Vil Smit i njegova supruga Džejda Pinket Smit biće među producentima emisije.

Iako je jedan od producenata Korin Nelson rekao da se emisija neće mnogo baviti političkim temama, Queen Latifah je, tokom posete Beloj kući, već prosledila pozive predsedniku SAD Baraku Obami i prvoj dami Mišel da budu gosti emisije.

Queen Latifah je dobitnica brojnih nagrada, među kojima su Zlatni globus i Gremi, a nominovana je i za Oskara za sporednu žensku ulogu u mjuziklu "Čikago".

Igrala je i u filmovima "Lak za kosu", "Tajni život pčela", "Dan zaljubljenih", "Mrak film 3", a pozajmila je i glas u animiranom filmu "Ledeno doba".

Ona je prva hip-hop umetnica koja je dobila zvezdu na Holivudskouj stazi slavnih.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...