•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Vilin grad & Prolog.rs

U novom akciono animiranom filmu Štumpfovi 2, zli čarobnjak Gargamel stvara nekoliko kopija Štrumpfova i naziva ih Nevaljalci.
On se nada da će mu oni pomoći u njegovim smicalicama. Ali kad otkrije da mu samo oni pravi mogu dati ono što on želi i da samo Štrumpfetina tajna čarolija može pretvoriti Nevaljalce u Štrumpfove, Gargamel kidnapuje Štrumpfetu i odvodi je u Pariz, gde ga milioni obožavalaca dočekuju kao najvećeg čarobnjaka. Nema mesta koji Gargamel neće istražiti u svom pohodu. Sve zavisi od Velikog Štrumfa, Trape, i ostatka ekipe, kada se vrate u naš svet i kada se ponovo udruže sa ljudskim prijateljima Patrikom i Grejs. Da li će Štrumpfeta, koja se uvek osećala drugačijom od ostatka plave ekipe, naći novu vezu sa Nevaljalcima ili će je Štrumpfovi ubediti da je njena ljubav vezana za Istinsko Plavo?

Priča o eksplozivnom ljubavnom trouglu koji čine konobarica, njen dečko i ljubavnik, umešani u pljačke i ilegalne trke kolima. Konobarica Ari i njen dečko Navas, ljubitelji brzih automobila i klađenja na ilegalnim trkama, planiraju pljačku zlatare. Ari zavodi verenika vlasnice zlatare, Mikelea, ali se između njih rađa privlačnost koja može da ugrozi ne samo planiranu pljačku, već planove i živote sve troje učesnika u ovom vrelom ljubavnom trouglu.

U saradnji sa bioskopom "Vilin grad" obezbedili smo Vam po dve karate za filmove Štrumfovi 2 (13.08.) i Vatrena trka (13.08.).

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da na Facebook stranici postavite link sa sajta Prolog.rs koji sadrži tekst koji vam se posebno dopao.

Imena dobitnika koje ćemo izvući slučajnim uzorkom objavićemo na našoj FaceBook stranici (učesnici koji na Facebook-u nemaju na svojim nalozima tačno ime i prezime neka ostave i to u komentaru kako bi ušli u konkurenciju za nagrade). Za sva dodatna pitanja možete nam pisati na email info@prolog.rs.

Diskutuje sa nama o filmovima i na našem forumu.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...