•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uskoro filmska verzija "Očajnih domaćica"?

I to na velikom platnu? Glumica koja je igrala Suzan kaže da je to moguće.

Glumica Teri Hatcher rekla je za filmsku štampu da "svim snagama" navija za filmsku verziju popularne serije o ženama iz Visteria lanea.
"Mislim da fanovi žele film, i da bi trebalo i da im ga pružimo. Nakon završetka serije, producenti su bili zatrpani pismima u kojima publika traži još", rekla je Hatcherova, koja je u seriji igrala Susan Mayer.

"Fanovi obožavaju seriju, a mi obožavamo njih jer su nam verni godinama, i trebalo bi da im damo još jednu priču", rekla je "Susan".

Ona je dodala da zna da mnogi iz ekipe serije nisu za film, ali da bi ona "odmah skočila na scenario", kada bi joj ga neko ponudio.

Serija "Očajne domaćice" emitovana je od 2004. do 2012, a pored Hatcherove, u njoj su glumile Eva Longoria, Felicity Huffman, Marcia Cross i drugi.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...