•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Three Musketeers (2011)

Tri musketara, jedno od najpoznatijih dela Aleksandra Dime oca, do sada je mnogo puta adoptovani za film, pozorište... The Three Musketeers iz 2011. godine je jedna od brojnih adaptacija i svakako je veoma interesanta za pogledati.

Temperamentni, mladi D'Artanjan udružuje snage sa tri neobuzdana musketara u ovoj adaptaciji priče Aleksandra Dime. Oni su poznati kao Portos, Atos i Aramis – tri elitna ratnika u službi kralja Francuske. Nakon što otkriju zlu zaveru da se zbaci kralj, musketari naiđu na mladog i perspektivnog heroja – D'Artanjana – i uzmu ga pod svoje.

Zajedno, ova četvorka kreće u opasnu misiju sprečavanja zavere koja ne preti samo kruni, već budućnosti čitave Evrope. Moraju da zaustave zlog Rišeljea i obračunaju se sa Bakingemom i podmuklom Miledi.

Žanr:akcija, avantura, komedija
Godina:2011
Reziser:Paul W.S. Anderson
Scenario: Alex Litvak
Uloge: Matthew Macfadyen, Milla Jovovich, Ray Stevenson
Uzrast:PG-13
Studio: Constantin Film Produktion
Zemlja:Nemačka
Jezik:Engleski
Trajanje:110 minuta
Podeli:



Preporucujemo