•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lopovi opljačkali Angelinu Jolie i Brad Pitta

Skupina lopova napravila je celi scenario kako bi uspeli provaliti u verovatno najčuvanije vozilo na parkingu, crnog SUV-a koji je u vlasništvu Angeline Jolie i Brada Pitta.

Naime, cela drama odigravala se nakon što je Angelina Jolie sina Maddoxa odvela u lokalni paintball centar. Crnog SUV-a je parkirala na parkiralištu, a dok se unutra zabavljala sa sinom, njeno osiguranje motrilo je vozilo.

U jednom se trenutku pored auta parkirao kamion marke Toyota, pa je čuvarima pogled na automobil bio zaklonjen, a za to vreme lopovi su već pretraživali SUV. Plen su im bili Angelinini i Bradovi mobilni, odnosno iPadovi.

Nakon što se kamion isparkirao bilo je očigledno što se dogodilo. Srećom, samo nekoliko minuta kasnije, lopove je uhvatila policija. Domogli su se porodičnog iPada koji se nalazio na zadnjem sedištu automobila, tako da nije isključena opcija da su lopovi ciljano ukrali ovu napravu kako bi došli do Bradovih i Angelininih privatnih fotografija i ostalih podataka, prenosi net.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...