•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nastavak tradicije: Džon Vilijams komponuje nove "Ratove zvezda"

Kompozitor Džon Vilijams, Oskarovac koji je komponovao muziku za svih šest epizoda naučno-fantastične sage "Ratovi zvezda", kazao je da mu je čast što će imati priliku da radi na muzici za potrebe novih nastavaka poznate filmske franšize.

Ketlin Kenedi, predsednica kompanije "Lukas film," potvrdila je vest o Vilijamsovom angažovanju.

"Doručkovala sam prošlog petka sa jednim od vrlo bitnih ljudi u našoj filmskoj porodici, čovekom koji je potpuno posvećen radu na "Epizodi VII". Njegovo ime je Džon Vilijams, i njegova muzika je za serijal jako važna i naježim se svaki put kada čujem tonove iz nekog od filmova" rekla je ona.

U intervijuu za starwars.com, kompozitor je najavio da će iskoristiti i muziku iz prethodnih epizoda, prenosi BBC.

"Nisam imao priliku da pročitam scenario, tako da još uvek nisam upoznat sa pričom, ali siguran sam da će biti povezana sa dosadašnjim ostvarenjima, pa ću tako moći i iskoristiti neke od do sad komponovanih tema," kazao je Vilijams.

Poznati kompozitor je tokom šest decenija karijere osvojio pet Oskara, bio nominovan četrdeset puta, a osim rada na "Ratovima zvezda" je komponovao muziku za filmove o Indijani Džounsu, radio muziku za "Linkoln", ali i ostvarenja kao što su "ET", "Ajkula", "Spašavanje redova Rajana", i "Supermen".

"Epizoda VII" će se u bioskopima pojaviti 2015. godine

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...