•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Blitz-CineStar dogovorio ekskluzivnu saradnju s 4DX

Blitz-CineStar dogovorio ekskluzivnu saradnju s 4DX ugovorom o otvaranju 4D bioskopa na više lokacija u Hrvatskoj i regiji bivše Jugoslavije kroz 2013.

CJ 4DPLEX, prvi svetski 4D bioskop za igrane filmove i vodeći hrvatski bioskopski prikazivač Blitz-CineStar sklopili su ugovor kojim se sveobuhvatno 4D iskustvo gledanja filmova dovodi u nekoliko multipleksa u Hrvatskoj i regiji bivše Jugoslavije. Ova saradnja je rezultat sve veće dostupnosti premijernih filmova najvećih holivudskih studija u 4D bioskopima, kao i uspešnog poslovnog modela koje 4DX pruža bioskopskim prikazivačima, a Blitz-CineStar će se pridružiti brojci od 56 4D bioskopa širom sveta.

Blitz-CineStar trenutno ima 12 operativnih multipleksa sa 83 dvorane i ukupno 14,377 sedećih mesta, uključujući IMAX i Gold Class premium bioskopske formate, te razvija nove projekte na nekoliko lokacija u regiji.

„Blitz-CineStar kontinuirano ulaže u instalaciju najmodernije tehnologije u svoje multiplekse, koji su opremljeni u skladu s najnovijim svetskim standardima. Blitz-CineStar je prvi u regiji u svoje bioskope uveo digitalnu 3D tehnologiju, eXtreme dvorane, Auro 11.1 3D zvuk, IMAX i Gold Class formate. 4DX je još jedan poseban bioskopski doživljaj kojim ćemo ugoditi našim korisnicima, a koji će multipleksima CineStar osigurati dodatnu dozu ekskluzivnosti i uzbuđenja.“, izjavio je gospodin Milinić, član uprave Blitz-CineStara.

4DX je prožimajući filmski doživljaj koji zaokuplja svih pet čula. Publiku stavlja u filmsko okruženje pomoću pokreta, vetra, magle, rasvete, pa čak i mirisa na bazi specijalnih efekata koji nadilaze 3D. Pokrenut je 2009. od strane CJ CGV, najvećeg prikazivačkog lanca u Aziji. Blitz-Cinestar se pridružuje njihovim partnerima, bioskopskim prikazivačima koji uključuju najveće svetske lance kao što su Cinepolis u Latinskoj Americi, Cinema City u istočnoj Evropi i Izraelu, Kino Park u Rusiji, Major Cineplex Group u Tajlandu, Koronaworld u Japanu i najnovije Vieshow bioskope na Tajvanu. Planovi uključuju ubrzano širenje na američkom tržištu i ostatku sveta, pa se do 2016. godine očekuje više od 800 4DX bioskopa.

„4DX bioskopi daju dodatnu vrednost bioskopskim prikazivačima i pomažu im u ostvarivanju prihoda, a pružaju vrhunski doživljaj koji se ne može ponoviti kod kuće.“ rekao je Byung Hwan Choi, predsednik uprave, CJ 4DPLEX. „Globalni bioskopski prikazivači razumeju moć dodavanja premijum doživljaja u multiplekse kako bi svojim korisnicima osigurali različite mogućnosti zabave.“

4DX sistematski razvija odnose sa holivudskim studijima, što je rezultiralo sve većim brojem filmova dostupnih za 4D bioskope. Lista filmova uključuje nedavno objavljene hitove Iron Man 3 kompanije Walt Disney, Zvezdane staze: Prema tami Paramount studija, kao i šesti nastavak franšize Paklene ulicei Universal Picturesa. Od 2009. godine u 4DX bioskopima se prikazalo više od 120 filmova, u proseku 3-4 svakog meseca.

„Širenje partnerstva s najvećim holivudskim studijima najbolje je priznanje za 4DX bioskope. Ono omogućuje nove filmove i najveće svetske hitove u ponudi 4D prikazivača.“ rekao je Bruce Greenberg, potpredsednik za odnose sa studijima kompanije CJ 4DPLEX. „Jedinstveni doživljaj koji nude naši bioskopi, na suptilan način poboljšava filmove, i studiji i filmadžije su prepoznali taj veliki potencijal“.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....