•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pogledajte trailer kontroverznog filma o Julianu Assangeu

DreamWorks Pictures objavio je prvi trailer za film o osnivaču WikiLeaks Julianu Assangeu 'The Fifth Estate'

Juliana Assangea u filmu redatelja Billa Condona tumači zvezda serije 'Sherlock' Benedict Cumberbatch. Uz njega, u glumačkoj postavi između ostalih se nalaze Stanley Tucci, Daniel Brühl i Laura Linney.

'The Fifth Estate' prati uspon osnivača i portparola WikiLeaksa, Juliana Assangea, od hakerskih i aktivističkih početaka do samog WikiLeaksa. Film nema nameru idolizovati Assangea, već stvara portret čoveka zavedenog moći.

Sam Assange dobio je primerak scenarija nazvavši film velikom laži i propagandnim napadom na WikiLeaks i njegovo osoblje.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...