•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Shall We Dance (2004)

Zanimljiv film u kome su proverene zvezde Richard Gere i Susan Sarandon izvukle i Jennifer Lopez, kojoj je ovo jedna od boljih uloga u karijeri.

Advokat John Clark (Richard Gere) vodi skoro savršen život. Voli svoju divnu ženu (Susan Sarandon), ima uspešnu karijeru i uzoran je otac. Ali njegov dan uvek je isti, a porodica zbog obaveza nikako ne uspeva da se okupi. Ponekad se John pita da li je to sve, dok jedne veÄeri na putu s posla ne izaÄ‘e iz voza i ne uÄini nešto nezamislivo! Ne govoreći nikome, kreće na kurs plesa i pronalazi sebe u sasvim novom svetu, svetu pokreta, muzike, druženja i strasti. Kako ovaj ozbiljan Äovek postaje doslovno lak na nogama, njegov život i brak se preokreću.

Možda je priÄa suviše jednostavna, ali ovo je upravo ono što dame vole, malo bezrazložne, niÄim izazvane romantike i gomila slatkogorkih osećanja.

Žanr:komedija, drama, romansa
Godina:2004
Reziser:Peter Chelsom
Producent:Simon Fields
Scenario:Masayuki Suo, Audrey Wells
Uloge:Richard Gere, Jennifer Lopez, Susan Sarandon
Uzrast:PG-13
Award:4 nominacije
Box office:47.1M USD
Studio:Miramax Films
Zemlja:United States
Website:miramax.com/shall-we-dance-2004.html
Jezik:Engleski
Trajanje:106 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila