•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Par detalja o 24. Bondu...

Novi nastavak popularne filmske franšize o najslavnijem tajnom agentu na svetu Jamesu Bondu verovatno će biti sniman prema romanu Devil May Care Sebastiana Faulksa iz 2008. godine.

Knjiga, objavljena povodom 100. godina od rođenja autora romana o agentu 007, Iana Fleminga, smeštena je u 1967. godinu. Prati Bondovu borbu protiv hemičara dr. Juliusa Gornera, Litvanca po rođenju, a kome je cilj da kontroliše i uništi celu Veliku Britaniju kako bi se osvetio za traume iz studentskih dana i u je pitanju svojevsrtan nastavak na priču viđenu u filmu 'The Man with the Golden Gun'.

Bonda će po četvrti put glumiti Daniel Craig, Sam Mendes će režirati film, dok povratak drugih glumaca treba tek potvrditi. Za glavnog negativca još uvek nema informacija ko bi mogao da ga igra, a ni koja lepotica će se naći u ulozi Bondove kolegenice iz MI6 odeljenja, Scarlett Papave, koja će mu pomagati ovog puta da pobedi zlog doktora.

Novi Bond, 24. po redu, će imati svoju premijeru u Velikoj Britaniji 23. oktobra a u SAD-u 6. novembra 2015. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...