•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film "Sharknado": Tornado i ajkule napadaju Los Angeles

Naučnofantastični film režisera Anthonyja Ferrantea "Sharknado" izazvao je veliko interesovanje filmofila.

Film je zasnovan na apsurdnoj premisi u kojoj snažni uragan iz okeana izvlači ajkule koje napadaju Los Angeles, terorišu stanovnike padajući sa neba i ubijajući ih.

Filmofili su novoobjavljeni trailer odmah delili i tvitovali pa je postao veliki hit. U jednom danu pregledan je blizu 500.000 puta na YouTubeu. Trailer prikazuje ajkule koje padaju sa neba na grad, razbijajući prozore dok uragan divlja, a okean plavi grad. U Los Angelesu više niko nije siguran.

U filmu glume Tara Reid, poznata po ulozi u filmu "Američka pita", John Heard iz "Sopranosa" i Ian Ziering, glumac nekadašnje hit serije "Beverly Hills, 90210".

Film "Sharknado" premijerno je prikazan sinoć u SAD-u.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...