•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Adama Sendlera napao gepard na safariju

Američki glumac Adam Sendler će dugo pamtiti svoj boravak u Africi.

Gostujući u šou Dejvida Letermena, 46-ogodišnji komičar je rekao da je mislio je da će umreti u napadu geparda koji se dogodio tokom privatnog safarija.

Incident je snimljen kamerom i prikazan u emisiji.

"Jedan od vodiča mi je kazao da mogu da hranim geparda, ali se onda dogodilo nešto neplanirano", rekao je Sendler.

Naime, dok je glumac čučao pored bare, gepard mu je prišao s leđa i skočio na njega. Srećom, vodič je bio u blizini i odmah je reagovao, odvukavši nezgodnog predatora.

"Prijatelji kažu da sam delovao prilično pribrano tokom napada, a zapravo sam se ukočio", ispričao je Sendler.

"Nijedan deo mog tela nije bio spreman da uzvrati. Pomislio sam 'znači ovako ću umreti. Baš divno'", dodao je glumac koji se iz napada velike mačke izvukao gotovo nepovređen.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...