•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Filmovi " Man of Steel" i "Iron man" nisu morali da budu u 3D

Holivudski režiser James Cameron kritikovao je zavisnost Hollywooda od 3D tehnologije i ocenio da je taj format bio nepotreban za ovogodišnje blockbustere "Iron man 3" i "Man of Steel".

Cameron, čiji je hit iz 2009. "Avatar" uveo 3D na velika vrata, rekao je na forumu u Mexico Cityju da Hollywood "ne koristi 3D tehnologiju kako treba", prenose američki mediji.

"Jedno je snimati u 3D formatu, a drugo je prebacivati u 3D". Studiji pokušavaju da zarade tako što teraju reditelje da koriste 3D, iako oni to ne vole ili im takva tehnika ne odgovara".

"Filmovi " Man of Steel ", "Iron man" i ostali nisu morali da budu u 3D. Ako potrošite 150 miliona dolara na vizuelne efekte, film će već biti spektakularan i savršen", kazao je režiser.

Cameron sada radi na nastavcima "Avatara", a posle toga će 2017. publici predstaviti dugo planiranu adaptaciju cyberpunk manga stripa "Battle Angel".

Serija Jukita Kišira iz 1990. se bavi kiborgom sa amnezijom koji se bori protiv kriminala i postaje poznati ekstremni sportista.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu