•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ovo su bivše devojke Georgea Clooneyja

Clooney i Keiblerova su raskinuli dvogodišnju vezu zbog njene želje da osnuje porodicu, dok se Clooney nije želeo skrasiti.

Njihov zajednički prijatelj je rekao da je par prekinuo vezu telefonom, Clooney je bio u Berlinu, a Leiblerova u Los Angelesu.

"Podsetio je Stacy da su bili prijatelji pre ljubavne veze i da želi da opet budu prijatelji", izjavio je neimenovani izvor.

Clooney je nekoliko puta slomao srca svojim partnerkama, među kojima su Kelly Preston i britanska zvezda Lisa Snowdon. Sa Prestonovom je bio u vezi osamdesetih, a ona se kasnije udala za glumca John Travoltu.

Clooney je bio u braku sa glumicom Talijom Balsam. Venčali su se 1989. godine, a razveli tri godine kasnije. Ona je u braku sa glumcem Johnom Slatteryjem, sa kojim ima sina. Godine 1996. je upoznao Celine Balitran, sa kojom je bio u vezi do 1999. godine. Tri godine je Clooney bio u vezi sa britanskim modelom Lisom Snowdon, tačnije, od 2002. do 2005. godine.

Glumica Sarah Larson je bila Clooneyjeva devojka godinu dana, od 2007. do 2008. godine. Sa italijanskom glumicom Elisabettom Canalis se počeo zabavljati 2009. godine, a veza je trajala dve godine.

Sa Stacey Keibler je bio u vezi dve godine. Koja će žena osvojiti njegovo srce u budućnosti, ostaje da se vidi.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...