•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U pripremi novi dokumentarac o mladosti Jima Morrisona

Novi dokumentarac o mladosti Jima Morrisona je u pripremi, a producenti će deo sredstava prikupljati i preko „Kikstarter” kampanje.

Autori Jeff i Jess Finn treba da prikupe još 50.000 dolara kako bi završilili film "Before the End: Jim Morrison Comes of Age".

U dokumentarcu ćemo videti razgovore sa članovima porodice i prijateljima Jima Morrisona koji do sada nisu govorili u javnosti, kao i nekoliko Morrisonovih profesora sa Univerziteta na Floridi i u Los Angelesu.

Čućemo i uspomene Jimovih prvih devojaka Tandy Martin i Mary Werblow, kao i Alaina Ronayja, njegovog cimera iz Los Angelesa koji ga je posetio u Parizu, nedugo pre nego što je roker preminuo 1971. u tom gradu.

“Već tri decenije pregršt članaka, knjiga, filmskih biografija i dokumentaraca obećava da predstavlja 'pravog' Jima Morrisona, ali oni su se uglavnom bavili hiperboličnim, tračarskim opisima rock-zvezde Morrisona dok je bio frontmen 'Doorsa'. Malo njih je zaronilo u godine koje su formirale Jima, a niko nije u potpunosti izdvojio Morrisona kao ljudsko biće i pokušao da ga razotkrije kao osobu” - kažu autori Jeff i Jess Finn.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...