•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

For My Father (2008)

For My Father je drama iz 2008. godine od režisera Dror Zahavi. Film je osvoio 3 nagrade.

Tarek, Palestinac primoran da izvede samoubilačku misiju u Tel Avivu da bi spasio očevu čast, dobija drugu šansu kad fitilj na njegovom eksplozivu zataji. Prinuđen da provede vikend u Tel Avivu čekajući popravku, Tarek mora da živi među ljudima koje planira da ubije.

Na svoje zaprepašćenje, povezuje se s nekoliko izraelskih društvenih otpadnika, uključujući prelepu Keren, koja je prekinula kontakt sa svojom ortodoksnom porodicom i bivšim načinom života. Nemajući šta da izgube, Tarek i Keren otvaraju dušu jedno drugome, i među dvoma udaljenim i povređenim osobama, odgajanim da budu neprijatelji, počinje da se rađa neočekivana ljubav.

Međutim, sa smrtonosnim eksplozivom na sebi, on mora da provede narednih 48 sati u gradu, razmišljajući o ljudima koji su ga poslali, a koji mogu aktivirati bombu putem daljinskog upravljača, izraelskoj policijskoj patroli i novostečenim prijateljima. Provodeći to vreme s Keren i novim prijateljima, Tarek shvata da iskra života ponovo ispunjava njegovu dušu, a kad se vikend završi, moraće da donese odluku svog života.

Žanr:drama
Godina:2008
Reziser: Dror Zahavi
Scenario:Ido Dror, Jonatan Dror
Uloge: Shredi Jabarin, Hili Yalon, Shlomo Vishinsky
Award:3 osvojene
Studio: Praxis Films
Zemlja:Denmark
Jezik:Jevrejski
Trajanje:100 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...