•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Helena Bonham: Samokritičnost me dovodila do ruba boli

Britanska glumica Helena Bonham Carter u svojoj dugogodišnjoj karijeri nije poput mnogih svojih, pa čak i manje uspešnih kolegenica, krasila brojne naslovnice. Ali, njeno pojavljivanje na britanskoj naslovnoj Voguea za jul diglo je prašinu. Naime, na njoj je Helena u apsolutno neprepoznatljivom izdanju - savršeno ispeglanih bora i daleko od svog ekscentričnog stila po kojem je već godinama poznata. Glumicu trenutno gledamo u filmu "The Lone Ranger" u kojemu glumi sa Jonnyem Deppom, svojim bliskim prijateljem. Depp je kum njenom sinu Billyju Rayu kojeg je dobila u vezi sa redateljem Timom Burtonom. Osim sina, par ima i ćerku Nell.

„Otkad sam majka, sebe shvatam manje ozbiljno. Pre sam bila samokritična, što je bilo i bolno. Sada samo imam stav da ću se sutra potruditi biti bolja nego sam to danas“ – kaže 47-godišnjakinja.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...